Midsommar

Har varit och är ute  på landet hela midsommar helgen.Datan har varit hemma i lägenhetern men nu lånar jag en data för att kunna medela att jag lever och att jag blir kvar ytligare någon dag här på landet. Vi har det så mysigt. I går åkte min gravida kusin  hem och min andra kusin från norrland hem till en kompis här i stockholm. Men serdock neråt huset nu att hon kommit tillbaka. Imorgon kommer skorpan ut hit med den 3dje syrran i kusin ligan ut och även hennes hund. Mysigt. Ni ska få hela historien närr jag är hemma i min sköna säng och lägenhet. Så till dess --

Ta hand om er.

ps. Bebi-Ilove u. ds.

En osminkad,nyduschad Eejja i sommar solen..

God morgon sun shine!

Cha cha bloggen ;)

Igår efter grönan som jag kan brätta mer om i morgon eller senare efter midsommar .. Så gick jag till bexx.Och hon sov hos mig och nu sitter vi här nyvakena och ska snart ut i sommar vädret. Mysigt!

Kommer inte kunna blogga mer förens efter midsommar då jag ska ut till landet imorgon. Och i kväll ska jag och mamma fira en som har fått ett jobb som vi känner. Grattisn rikka!

Så vi hörs efter midsommar

Förlåt för ett hoppigt och stressigt inlägg...

 

 


Ska till grönan

Sticker med bror min och hans flickvänn till grönan. Känns väldigt kul att träffa bror. Mindre kul med andra grejer. Är ganska stressad just nu. Och är paaank! Hur ska det gå?
Skit samma

Peace!

Dagens out fit.




Leggings-Gina tricot
Linne-H&M
Kofta-Only
Ring-Ur och pen i umeå typ 2 år sen.

Kusiner vitaminer

Alla kussar som läser bloggen Välkommna ser alla era kommentarer blir glad av dom fortsätt kommentera! Men för att jag ska kunna svara måste ni skriva mail adress. Bara jag ser den. Eller ni som har blogg skriv ert blogg namn så jag kan svara annars kan jag ju inte ge glädje tillbaka.

Jag älskar er kussar♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Den jäveln tog med internett..

Hans åkte till cypen och stängde av internettet och bara log och stack. Vilken jävla man va! :) han betersig som han var 4 år.Men jag och mamma fixar allt ändå. Lånade ett internett i 10 dagar och då är han hemkommen och internett påsatt igen ;) vi borde  få en egen tv show på tv3  sveriges smartaste mor och dotter.. :)  ;) :O


Har varit på mio med rebecca i dag.Vi kollade sängar och soffor. Och gissa vad vi såg! Erik saades storebror.Eller nja kanbske inte riktigt. Men sååå lik erik .Och så trevlig. Ska helt klart besöka mio oftare om dom har så trevlig personal. Sen har vi spenderat denna fina dag med att flumma framför tv spelet och Wii. ;) Vi måste vara väldigt intelegenta...

Har lite ångest över sommaren..Den är ju inte här en..Solen kommer max 1 timma om dagen och det är bara lite sol som sedan går i moln.Jag vill till spanien. Och det kanske jag ska oxå. Ska troligtvis om det finns plats dit 1 vecka efter midsommar. Myyyys :love:

Ska oxå kryssa med rebecca. Fatta vad mysigtl. Åhh ♥
Den här sommaren kommer vara väldigt rörig men samtidigt heelt fantastisk.Så länge jag är med Bexx så kommer allt bara vara bra... Jag älskar dig gumman♥ ;)

Nu ska jag kolla på tv och mysa med kasper. Som förövrigt blivit väldigt glad  och gosig på sista tiden.Han håller nog på att dö nu. Usch hämska tanke..

Se ya

P-J is on and i´m out!

Tokio hotel kan inte laga mat...

Detta inlägg skulle komma runt 5 tiden men jag skulle göra något hemma mitt innan jag postade det och något kom i vägen och inlägget och datan glömdes bort.Därför postar jag det nu. Allt jag skrev då att jag skulle göra är gjort och nu väntar tv. Kram!



För ca 2 timmar sen kom jag på att allt jag ätit i dag var en liten smörgås med groddar.Då blev jag väldigt hungrig,Jag gick hem till rebecca och nuy när jag kommer därifrån 1 timma senare är jag ABSULUT inte hungrig mer.
Andledning?!:Tokio Hotel kan inte laga mat.
Har suttit och kollat på lite videor med tokio hotel och dragit en ganska enkel slutsats.
Dom kann inte laga mat.
ta tillexempel det här klippet http://www.youtube.com/watch?v=pfqAHhJ5IDY  (Går inte att lägga in filmen här..., men följ länken)
Mums vist blir du lite sugen?  :O  ;( :|  :bigeyes: Nej!

TH Är bra på mycket men att laga mat är inte deras starka sida. Tur att dom har bestämt sig för att hålla på med musik och inte bli kockar... ;)

Nu ska jag gå hem till rebecca igen och sedan gå ut med mamma och köpa kakor.
Senare i kväll ska jag sitta och maila lite.

Nu så ska jag springa iväg.


Mitt drömbröllop

Hade tänkt förklara lite hur mitt drömbröllop skulle se ut. Självklar kan jag ju inte visa exakt efter som det kommer ändras efter vad jag vill och vad min då blivande man kommer vilja.Blommor och annat som är färgat kommer ju värkligen ändras efter vad jag vill ha då.Därför har bildernas färger inget med vad jag vill ha att göra! Jag har bara plockat lite få bilder från nätet på hur ungefär jag skulle villja ha det.Så Kolla,inspreras och nut!





Klänningen:

Ska vara vit och helst utan ärmar.Asså en tub topp med finna brodyrer.Kjolen på klänningen ska vara i siden och glansig.Puffig men  INGET! Tyll.Bara lite puffig och stor.


Typ den här topen av kläningen men inte lika mycket volanger..

Den här är oxå fin dock lite mycket volanger och tyll men brodyrerna är fina!

Det här är en dröm top.Fina brodyrer och pärlor.Men kjolen.. Hmm.. njaa.


Den här är ju så fin så man döör.Älskar den..

Den här är min! :)

Förstår ni lite nu hur jag vill ha min känning.Inte för pampig nertill men snyggt broderad upptill :P

Släpet och slöjan:

Jag vill ha ett långt släp.Mellan 3-5 meter långt.Det ska inte fästas i håret utan i Midian.Tror jag iallafall..
Jag ska oxå ha en  lika lång broderad slöja som ska fästas i i tiaran som jag skriver om senare.Den ska vara lika lång somsläpet och hänga och läggas över släpet...

FIN SLÖJA!

vad säger ni om det här? Nja. lite mycket kanske..

det här var  min stil! Go it!

BRÖLLOPSUPPSÄTTNING:

Vill ha en halv uppsatt frisyr som ska vara lockig med långt hår.Stenar occh blommor ska fästas i frisyren.



Ser ni det återkommande mönstret?! Så vill jag ha det.

Bröllopsbukett:

Beroende på klänningen ska blombuketten vara stor eller liten.
Om klänningen är stor och tar mycket plats så får buketten bli liten och rund.Rosor liljor och massa andra fina blommor i färger som passar hela bröllopet.
Men om klänningen är lite mer nertonad vill jag ha en droppbukett.. en lite större bukett som hänger ner.


Ringen:

Ringen vill jag ska vara i guld och ha en diamant eller flera.Ganska stor.Men ändå inte för tung.



Tiara:

Vill ha en tiara på huvudet där slöjan ska fästas.Den ska vara lagom stor och lagom pampig.




Kyrkan:

Kyrkan ska vara fin.Det är viktigt att båda har en relation till kyrkan så den betyder något.

Hagalunds kyrka är fin.Här komfirmerades jag,<3


Sofia kyrka är så fin och stor.älskar den.

Solna kyrka.Där jag är uppväxt och min älskade moster begravd.

Storkyrkan är ju cool..Vem vill inte gifta sig i samma kyrka som  en prinsessa?



Det här inlägget är bara drömar som jag har. Jag har ingen aning om vad du får tag på skaerna och vad dom kostar.Vad kan jag säga. Googel is my best friend!

Det är lite av mitt drömbröllopp.
Nu längtar jag ännu mer. OCH JAG HAR JU MIN ÖNSKADE BLIVANDE MAN<3

Skulle kunna lägga upp hur många som helst på honnom<3 Perfecktion:O :bigeyes:  :love:  :blush:
KÄRLEK.

Nu ska jaag gå och drömma.

pece!


Har suttit och kollat på...

Brölloppet hela eftermidagen typ.Är egentligen inte så jätte intresserad av kungafammiljen men är så fachinerad av bröllopp.Tycker det är så coolt.Längtar tills mitt egen Ska visa er i ett enskillt inlägg lite bilder och insperation Så som jag vill ha mitt bröllopp.Vill ha 2 bröllopp 1 mindre och ett större men om jag måste välja så är det iallafall det stora som vinner.Stort och pampigt! :)

Nu sitter jag och svarar på mail från Nicklas hocker och chattar med Rebecca.Henes moster fyller år i dag så hon har varit där hela dagen,GRATTIS!

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket.Sov ut halva dagen och åkte till landet för att hämta säng kläder och annat att tvätta före midsommar. sen satt jag mig faktiskt vid tv vid 15.00... Så är ganska seg i dag känner mig lite fet av att inte ha rört mig på hela dagen.

Nu pratar jaag bara på massor så nu tar jag occh lägger av.

Over and out!


Grattis! ;) :P   

Juni 18, 2010-Nu och föralltid.

Tänkte skriva lite om en person..Denn personen har jag faktiskt inte kännt så länge.Sen början av 7.Det är bara 2 år snart.Helt otroligt.Nu när jag tänker på det.Det känns skit konstigt aatt jag vet mer om den personens liv än vad en kompis som den personen kännt sen 6års vet.Och att den personen vet mer om mig än vad min mamma gör.

Jag tror på tvillingsjälar.Jag tror att någonstans där ute kommer man hitta en.Om det kommer till dig som ett djur,en man,en kompis,pengar,lycka det har jag ingen aning om men det kommer någon gång.Den här lyckan turen kärleken som man bara kan få av 1 speciell person.Det är inte samma kärlek som man ger eller får av föreldrarna Men inte heller samma kärlek som du ger eller får av din kille eller husdjur.
Det är en kärlek som känns starkare.Och som håller hela livet. För kärleken till en kille kan brytas ganska snabbt...Och till din mamma eller pappa kan den försvinna med vinden lika lätt som en fjäder i storm.Men det jag pratar om är något som jag anser att Gud har skapat för att vi ska kunna överleva.Det är en person som är så lik dig själv att du nästan blir rädd.Man kanske inte hittar tvillingsjälen fören man är 70.Eller så hittar man den på BB. Men det behövs inte mer en max 1 månad för att ni ska vara lika tajta som du är med din egena kropp.Du är fast i din kropp du kan inte försvinna från den.Du är fast med din tvillingsjäl.Men du vill inte försvinna från den.

Min tvillingsjäl mötte jag förförsta gången i skolan i början av 7an som tidigare skrivet.Och när folk frågar oss vad som gjorde att vi blev vänner har jag eller personen ingen aning.Jag kommer inte i håg första gången vi pratade med varandra.Inte personen heller. Men nu sitter vi här Fast i varandra och INGEN ELLER INGET kommer kunna slita oss från varandra.Alla som har varit där för oss förut har 2 val. 1.Acceptera och ha kul med oss!2.Göra livet surt för oss och försöka separera oss.Men det kommer bara sluta i att personen i fråga själv blir ledsen och må dåligt.

UPDATE:Har ingen aning om varför det är en glad gubbe i texten.Den finns inte här.Ignorera den..

Jag känner min tvilling lika bra som jag känner mig själv. Och det läskiga är att vi har några intressen som är lika .Men dom flesta är lika .Vi lyssnar på samma musik är lika galna hänger efter lika personerr och även fast vi kanske har olika svar på frågor kan vi kompremissa och båda kan bli nöjda.

Det är inte så att vi aldrig tycker olika och allt är perfeckt.Värkligen inte. Men vi kan hantera det.Vi gör det på ett sätt så att båda blir nöjda.Eller så får den andra backa undan och tänka att "nästa gång får hon backa undan "Det är så läskigt att ha någon som här så himmla lik en .Men det är så skönt.

Jag har alltid ansett mig vara en ganska vuxen tjej för min ålder.Jag har alltid haft längden inne för att vara ca 3 år äldre .Alltid fått ta större ansvar än vad man ska behöva göra.Och gåttigenom mer än vad en normal svenson unge ska göra i hela sitt liv. Mitt liv har helt enkelt varit ganska kaotiskt och jag har varit tvungen att glömma,förtränga och aggera somen vuxen för att överleva.Och det resulöterade till mobbning och andra hämska saker.Men nu har jag äntligen någon som är minst lika vuxen som mig.Och med den personen behöver jag inte ta ansvar.Jag är den personens bebis.Jag är släpper allt såfort vi är själva.ALLT!Jag låter vad som hälst komma från min mun och vad som hälst göras av min kropp.Och gud vad kul vi kan ha.

Min tvilling betyder frihet för mig.Frihet,trygghet och att bli älskad.

Jag måste erkänna att personen gör ett ganska bra jobb.För jag är nog inte lätt att va med.Jag är osäker måste fråga om allt mint 4 gånger om jag inte får svar tjatar jag tills jag får det.Jag har öppen mun och pratar om vad som helt.och jag har damp.Kan få utbrot när som helst.
Därför avgudar jag denna personen.

För mig finns ingen annan än du.Och vem som än kommer in i mitt liv kommer du alltid vara den som är viktigast.Viktigare en alla killar ( Till och med T) Viktigare en alla.
Jag är bara din och du är bara min.Så tyvärr alla suckers!Bara min! OCH DET SKA JAG KÄMPA FÖR ATT HÅLLA!

Jag älskar dig.
Nu och föralltid,In your shadow,I can shine!


Es geschieht. Es geschieht.

Jag sov ju som snabbt sagt hos rebecca i går och vi gick inte upp förens vid typ 3,Och var inte utanför dörren fören vid 4.Vi åkte in till stan och hälsade på Dominika som jobbar som Make up artist på NK och Viktoria som jobbar på sport avdelningen på NK.Det var najs.;)

Nu ska jag tyvärr inte ägna mer tid åt datan.För jag ska ducha och ta en regjäl omgång med skrubb och schampoo.Sen ska jag måla nnaglarna och sen på kvällen ska jag ochmamma hyra film.

Vi får helt enkelt höras senare!


Hos rebecca..

Sover hos rebecca i natt.Vi hörs senare....

Solo i stockholm...

Haha,nu är jag stolt. Kom ju på vääärsta rubriken. Brolles singel sen något år sen heter ju solo i stockholm. Och nu är ju jag solo(ensam) i stockholm,Och jag sitter och läser solo.Asså borde jag bli typ rubrik skapare eller?! ;)

Sitter som sakt hemma i lägenheten själv och läser solo.Vi tog en riktig lång lunch på östermalm i dag. Från 13.30 till 16.00 då gjick mamma till läkaren och jag och isa följde med.Efter det gick vi till Domi på NK och sedan strosade vi runt i gallerian UTAN ATT KÖPA NÅGOT! helt otroligt...:P

Nu har jag nyss duschat och fönat håret ska troligen flääta det så där coolt i kväll oxå.Sen blir det en tidig sänggång,Har ju typ dygnat dom senaste dygnen.Så är ganska trött.

Väntar fortfarande på att rebecca ska ladda upp videorna från i går.Hon gör vell det senare i kväll förhoppningsvis.Så får ni dom i morgon.

Nu ska jag fortsätta läsa min tidning...

Vi hörs


Musik musik musik.FINNS DET NÅGOT BÄTTRE? ;)

:thumbup:
För love stockholm i går.
Var ute med Rebecca och martin i kugsan i går Och lyssnade till deras idol kväll.
Vi hänger ju väldigt mycket med idolerna. Vi spenderade nästan varje ledig minut på hotellet hela hösten.Och nästan varje fredag var dom flesta på idol.
Så vi är "det  kända idol gänget".Hursomhelst var uppsala tjejerna där och massa andra från gänget och sjävklar erik grönwall,alice,darin och rebound.

Så vad tyckte jag då?

Jo.Alice missade jag tyvärr.Men hon är alltid bra och söt.

Rebound Mimade hela sina låtar och sjöng bara covers förutom en liten snutt på hurricane.Dom är så söta och snälla personer och sjunger värkligen bra så VARFÖR väljer man att mima då?Man såg det så klart. Eddi kan inte mima. värkligen...Han var efter HELA tiden.Blev lite besviken faktiskt.


Erik därrimot höll lådan heeeeela konserten. Han hade något konstigt sex,lek tema på sin konsert vilket var ganska kul.Han hoppaade runt bland publiken låg på marken på scenen ,juckade och gned jackan mellan benen.Han slutade även sin konsert med att hjula över scenen.Han hade med sig calle kristiansson på en låt oxå.Mycket trrevligt.Det var fullt drag heeela kvällen värkligen.,En gryyym spelning!!!

Senare kom darin upp på scen.Vet inte .. Jag har lite blandade känslor för honnom. Jag måste medge att jag låg och dreglade över honnom under hans idol tid.Men han känns lite ... sval nu..Han gjorde iallafall ett bra framträdande med eld konfetti och grymma låtar.Hade roliga killarbakom mig dom var grymma dansare stod och dansade och sjöng hela tiden.Haha.:) Go u gys!

Filmade erik lite.Men när man filmar i en hoppande sjungande publik md en mobilkamera blir det ju.Hmm... vad ska jag säga?! Lite guppigt skrikigt,jA. GANSKA Dålig kvalité.Men ni får vidiorna ändå senare i  morgon.För nu ska jag ut och äta Sushi med min familj.Muuuums.

Nu får ni lite bilder från förgående kväll med Rebecca.


Cola är tyvärr min drog.Är jätte beroende.Ingen som vet hur man slutar?
 

Rebecca ville ringa Nicklas.Men det blev ett sms i stället.



Dom här underbara humorfulla filmer/dokumentärer/konserter borde alla se! Man kan tyvärr inte sova efter - efter som allt man tänker på är toms leende..:'(  ;)


Vårt disco som vi har till alla konserter. HAHA.

Somsakt. Mer bilder och videror kommer i morgon eller i kväll.NU SKA JAG ÄTA SUSHI!:love: :p


Hemma i solna

Har nyss kommit heem från en hämsk resa med hundar väskor rebeccor och barnvagnar.Usch..
Nu ligger min lillasyster på golvet och försöker kolla på smuts som har hammnat på byxornas rumdel. Det ser ganska roligt ut.Vad har jag gjort för att få en sånn här knäpp unge?

Sitter oxå och chattar med martin.Vi ska in till stan med rebecca och gå på love stockholm,Mysigt :)
Har några bilder från i går som jag kan lägga upp sen. Gör det i morgon.Nu ska jag fixa mig och byta kläder sen åker jag.


Glass i waxholm.

Jag ligger i sängen med rebecca nu. Vi har ätit pasta och lax och chattat med martin. Så kul:) Nu ska vi ta båten över till waxholm och käka glass. Sedan väntar TH dokumentärer hela kvällen.Så det blir ingen mer uppdatering i dag. Men i hörs imorgon.
PECE OUT!

Vad är rubrik för något? ;)

Har nyss vaknat.*fy på mig* Ska ta och klä på mig och fixa mig. kanske äta något oxå.Men är inte så hungrig.Senare vi 4 ska jag möta rebecca och vi ska åka ut till pappa och sova ddär i natt Mysigt.Förhoppnings vis har hon med mina favorit dokumentärer.Då blir det film kväll hela natten.Fast iof. Imorgon måste vi vara pigga vi ska ju träffa erik på kvällen.

Loggade nyss in på Facebook. Såg att nicklas hocker från idol har skrivit. Najs..Han ska troligtvis börja jobba i pappas Butik Guitarpeople.:)

Saknar redan wiebke och finn.Usch det är hemskt att bo i olika länder.Fast Finn bor ju här. Men wiebke. haha.Är det någon som förstår?

Medans jag fixar mig och äter får ni njuta av dessa fina bilder.

GOD MORGON!


Top 3-Boys



Erik Grönwall-Crash and burn

"Stark låt med min personliga idol favorit."





E.M.D-Save tonight

"Den här låten är så otroligt bra och jag gillar killarna starkt mycket. vilka röster"



Broken door-Angel

"Vet inte om det är för att vi blir på packade med den här låten på varje radiokanel. Men jag gillar den.":)





Det var veckans 3 bästa låtar av killar enligt mig.Och jag försöker blanda så mycket olika musik som möjligt. efter som jag bara skulle kunna skriva mitt favoritband hela tiden.Därför tar jag lite från radiokanalernas mest spelade låtar.

Nu ska jag chilla vid tv.Pece out och ta´t lugnt denna lördag kväll..

Det blåser stoorm...

här.Därav lite tråkig uppdatering. Har ju likssom inget att skriva om. Sitte och chattar med Rebecca glaad och skriver mail med Nicklas hocker. Najs som fan.
Snart Kommer Pappa hem då ska jag äta glass och byta om till pyamas(Bytte om till kläder fast jag bara skulle vara hemma sminkade mig oxå. Så jävla onödiga sakner man göribland. haha :)

Jag ska göra en topp lista oxå som jag ska lägga ut. Veckans 3 bästa låtar. Sen när fler en ni 6 som läser bloggen (efter 2 dagar!) kommer ni få rösta fram dom 3 bästa.Men det tar vi då.
Snart kommer listan upp <3

Take care!

Vilken bild:O

Bildregn

Det är så sjukt konstigt väder här. Det spööregnar (monsoon) Och blåser storm.Men ändå lyser soolen som en stor lampa över hela himmelen. Wiiieerd....
Så därför tänkte jag ha mitt egena lilla regn. BILD REGN FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN .


Emelie och Helin var glada innan aulasammlingen började..

Lella och Emelie passade på att ge varandra en vår puss..


Tess och Albin ställde upp på par foto..


Och så här glada blev vi när vi fick veta att sofia (till höger) får stanna kvar. .Det behövdes en bild<3

Jag hämtar ut mina förövrigt ganska bra betyg..

Hedi våran kära so lärare slutar och det är inte kul

Men dom  här 2 är skolans absolut bästa lärare.Ni vet inte vad ni har gjort för mig och mina betyg.

9ORNA TAR FARVÄL AV OSS OCH LÄRARNA.<3



Så här ledsena blev vi då..-


Med tanke på att jag tog mer än 700 slarv bilder den dagen  och att min mage låter som ett arg monster nu försår ni nog att jag inte orkar förminska alla bilder(dom är förstora) och lägga in dom på bloggen. Så här får ni några bilder.Men det får räcka..

Nu ska jag ta mig något att äta. Mums...



God morgon.

Ligger fortfarande i sängen och har nyss kollat film.Tänkte bara önska alla en fortsatt trevlig lördag.?Är det lördag? Jo det är det.Och ta´t försiktigt och blås inte bort...





Välkommen Hem wiebke.

Idag så mötte jag upp Finn på plattan och vi satt oss i trappan för att vänta på wiebke som skulle komma från tyskland.Hennes plan var dock försenat så vi väntade i regnet 1 timma.Men plötsligt ringer hon och säger att hon tappat bort sig på Centralen och då går vi och möter henne efter som finn förstår var hon är.Efter det vandrar vi runt i stan och sedan sätter vi oss på ett café i gallerian.MYSIGT.
Jag åkte sen hem till sassih och ttyp pakade hennes grejer och sen drog vi hem till mig. vi tjockade oss med chips och cola och en bra film. Nu ligger vi och bloggar och jag har nyligen laggt upp en tillfällig design.eN BÄTTRE KOMMER UPP SENARE.Sassih står i trosor oh sjunger på markolioo nu. haha hon är störd. JAJA. hAHA Nu leker hon amanda var det oxå..
Jag tror vi börjar bli lite över trötta nu så vi släcker vell ner snart här.
MMen vi hörs i morgon igen.


RSS 2.0